Om Horisont Yoga

Horisont Yoga​​

Horisont Yoga sin yogafilosofi er enkel:

  • Yoga handler om å være tilstede i sin egen kropp her og nå, hele tiden.

  • Måten du møter tankene dine, følelsene dine og pusten din på, er yoga.

  • Måten du møter omverden på er også yoga.

  • All yoga gjøres fra ditt ståsted uten sammenligning med andre eller med annet mål enn å lytte innover til egen kropp og eget behov.

  • Yoga er prosess og resultatet i seg selv er underordnet.

  • All yoga som gjøres “på matta” gjør du for deg selv, og alle kan dra nytte av yoga. 

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram

Horisont Yoga tilbyr små grupper på sine retreats for at det skal være mulig for deltagerne å føle seg sett og hørt. Horisont Yoga tror på å rette oppmerksomheten mot de faktorene som fremmer god psykisk og fysisk helse og velvære, og den yogaen vi gjør sammen har som mål å understøtte den prosessen du og din kropp er i. Horisont Yoga har fokus på livsmestring, og tror din unike historie er viktigere enn din eventuelle diagnose. Horisont Yoga anerkjenner at vi alle er forskjellige og kommer med ulik bagasje, og målet er at du skal føle at vi ser deg som et unikt menneske. 

Som mennesket har vi ofte behov for å nullstille oss for å hente ny energi. Hva som nullstiller oss er individuelt.  Forskning viser at blant annet fysisk aktivitet, yoga, naturopplevelser og mindfulness er helsefremmende aktiviteter som på kort og lang sikt øker mestringsfølelse, velvære og opplevelse av mening. Horisont Yoga ønsker å legge til rette for at du skal kunne nullstille deg på våre retreats.

Namaste

Horisont Yoga drives av meg, Hege Johanna Staaf-Pettersen. Jeg er utdannet yoga- og mindfulnessterapeut i medisinsk yoga og yogaterapi, sykepleier, jordmor og kognitiv terapeut, og jeg etablerte Horisont Yoga fordi jeg har et genuint ønske om å dele fra yogaens fantastiske verktøykasse. Min erfaring er at yoga og mindfulness kan være kraftige og virkningsfulle verktøy i møte med utfordringer som smerter, søvnløshet, fatigue, angst etc. Jeg lever selv med kronisk smerte og jeg bruker yoga og mindfulness daglig for å takle de fysiske og psykiske utfordringene som kommer med det å leve med en kronisk tilstand.